Zoeken naar mee naar

Uw zoekactie voor mee naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

diet 51 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
ik zoek vaste speelvried
Goedemorgend Ik benals meester opzoek naar een erg ondedanig iemand VOOR MAANDAGMORGEND 10.30 U .IK ONTVANG JOU OP KAMER TEBEGIJNENDIJK.ALS MEESTER is het de bedoeling om jou uitgebreid TE GEBRUIKEN en zien wat je allemaaal aankan.JIJ ZAL JOU MEESTER AAN AL ZIJN WENSN VOLDOEN.Van zoenen hem uitgebreid pijpen ballen likken en hem natuurlijk ook rimmen.Ik zal jou als slet regelmatig ook aan de poppers laten zitten zodat jij lekker geil zal staan.Ik bewek jou ook met dildo zodat je lekker open komt te staan.EN ZAL JOU NATUURLIJK OOK SAFE NEUKEN.JIJ ZORGD ERVOOR DAT JE GRONDIG GESPOELD BENT ALS JE OM KAMER BENT.JE BIED JE NAAKT AAN .HALSBAND ROND EN HET SPEL KAN VAN START KAN.GEEN GEZEVER OG GEFAKE JOU GEWOON LATEN GAAN EN DEZE MEESTER ZIJN DING LATEN DOEN .wIE IS VRIJ STRAKS OM 10.30 TE BEGIJNENDIJK,? IK KIES ER 1 UIT VOOR STRAKS,? EN JOU TEL VERMELDEN AUB  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Versa jonge fitte twink mag ook. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
gisteren
louis5 54 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Lang en/of dik exemplaar
Zo af en toe heb ik zin om een sappige pik leeg te pijpen....ik ben dus op zoek naar een propere kerel die zijn pik passief laat leegpijpen; je beschikt over een groot formaat(lengte of dikte)...ik zou het mega geil vinden om zo een groot formaat te mogen pijpen maar ik heb de indruk dat die vrij zeldzaam zijn.  
Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  

Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
gisteren
Mylord 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wat zoek ik ?
Hallo, Wat ik zoek ....? Waarschijnlijk hierop niet te vinden en toch weet je nooit , ben je gay single geen roker baard of snor,op zoek naar vriendschap met een plus van intimiteit reageer massaal..eigen leeftijd jonger welkom , Dad /Son verhouding geen probleem.veel kan als er respect , manieren en enig niveau te vinden is..Tattoos ,piercings geen probleem Voel jij je aangesproken? Ik verwacht met ongeduld jullie lieve mailtjes , gehuwde en bi's gelieve zich te onthouden , kan je jammer genoeg toch niks mee opbouwen op vaste basis. Grts  
gisteren
Danny 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Bottom zoekt top
Bottom zoekt top voor nu ben clean en safe en zoek voor nu. Heb je zin stuur je stats van waar je bent. Naar 0497414635  
Sander v 36 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Lieve man met grote penis
Ben sportieve man op zoek naar soft contact met man. Heb ook een knappe fwb (vrouw). Eventueel op termijn mogelijk. Graag alle info: regio, uiterlijk, lichaamsfoto  

Lieve man met grote penis
gisteren
Sam 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Black zoekt massage en meer
Bij deze ben ik op zoek naar een massage met zin en passie. Meer kan bij klik vooral al je ervaren bent. Graag reactie met voldoende info. Ik kan ontvangen en verplaatsen indien nodig.  
gisteren
Ivan 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gay sauna
Bi man 62 zoekt vriend om samen te gaan naar gay sauna Gent en of Sex cinema 177/87/16*3,5 verzorgd  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10